دسته بندی | عمران |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 812 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 21 |
بخشی از محتوای فایل:
با گسترش شهرها نیاز به استفاده از وسایل جابهجایی عمومی روز به روز بیشتر شده از جمله مهمترین سیستمهایی که هر روز در اماکن عمومی نظیر ایستگاههای مترو، فروشگاههای بزرگ، پایانههای مسافربری، فرودگاهها و… با آنها سر و کار داریم، پلهبرقیها هستند.
سازه پلهبرقی معمولاً به صورت یک پارچه ساخته میشود (شکل ۱). تیرهای اصلی نگهدارنده از دو نوع پروفیل قوطی یا نبشی (L) ساخته میشود که با ستونهای عمودی و مورب یک سازه جوشکاری شده یکپـارچه را به وجـود میآورند، این سازه پس از جوشکاری با عملیات حرارتی تنش گیری شده و رنگ آمیزی میشود. سازههایی که از پروفیلهای توخالی (قوطی) ساخته میشوند سبکتر میباشند و وزن کمتری به سازه ساختمان وارد میکنند.
دسته بندی | مدیریت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 2920 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 29 |
بخشی از محتوای پاورپوینت:
مقدمه:
علم سایبرنتیک (Cybernetics): علم سازمان کارا (Beer).
مدل سیستم های زیست پذیر (Viable System Model) شناخته شده ترین مدل در حوزه سایبرنتیک سازمانی (Organizational Cybernetics) می باشد.
زیستپذیری (Viability): توانایی حفظ موجودیت مستقل.
بقا (Survival ) : حفظ هویت.
هویت (Identity ) سازمان: الگوی سیستمی سازمان سازمان (در ادبیات سایبرنتیک): روابط بین فرایندها که سیستم واحدی را پدید میآورد.
ساختار: اجزا و روابطی که سیستمی واحد را شکل میدهد.
هر تغییر ساختاری لزوما به تغییر الگو و هویت سازمان منتج نمیشود. ولی لازمهی هر تغییر هویت، تغییر ساختاری است.
سیستمهای خودساخته (Autopoietic System ) : سیستمهایی که هویت خود را تعیین و حفاظت مینمایند.
در طول زمان خود را بازسازی میکنند.
نکتهی مهم تعیین هویت سیستم توسط خود سیستم است نه از بیرون آن.
این سیستمها در دیدگاه سایبرنتیک، زنده تلقی میشوند. تشکیلات (Enterprise ) /سازمان: شکل خاصی از سازمان که هویت و موجودیتی مستقل دارد و از دیدگاه سایبرنتیک به دنبال زیستپذیری است.
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 943 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 54 |
فرمت فایل : پاورپوینت
قسمتی از محتوی پاورپوینت
تعداد اسلاید : 54 صفحه
مرغ(بندواش) گیاهی است چندساله و چهار کربنه که توسط بذر،ریزوم و استولون تکثیر می یابد.
از خانواده poaceae که به ان پنجه مرغی و بندواش نیز می گویند.
علفی با ریزومهای فلسی که قسمتهای هوایی از ریزوم ها خارج میشود و زمین را مثل چمن میپوشاند این گیاه در برابر لگدکوبیها مقاومت زیادی دارد.
ارتفاع ساقه های مرغ بین10تا30سانتیمتر و طول برگهای ان به10تا20سانتیمتر میرسد.
برگها به رنگ خاکستری تا سبز مایل به ابی هستند.
گل آذین پنجه مرغی سنبله چندتایی به طول14تا30سانتیمتر است که حاوی4تا6سنبله متصل به هم بوده که در قسمت انتهایی ساقه قرار دارند.
بذر این گیاه بسیار کوچک است.
در هر کیلوگرم بذر مرغ بین3میلیون تا4میلیون و گاهی تا بیش از این مقدار دانه وجود دارد قدرت جوانه زدن بذر مرغ غالباً ضعیف است پنجه مرغی در خاکهای حاصلخیز با عمق کافی به سرعت رشد میکند.
در هر دو نوع خاک رسی سنگین و ماسه ای سبک رشد کرده و در برابر غرقاب شدن تا حدودی مقاوم است ولی در زمینهایی که سطح اب در آنها بالا باشد رشد خوبی ندارد.
این گیاه به اسید، قلیا،و تا حدودی به نمک سازگاری دارد.
در زمینهایی که کود داده میشود واکنش ان در برابر کود بسیار مساعد است.
مرغ از علفهای هرز مزارع: برنج،گندم، توتون، چغندرقند، پنبه، بادام زمینی،ذرت، یونجه، جو، مراتع و باغهای سبزی و صیفی است.
روشهای کنترل: برای مبارزه با این علف هرز میتوان از علفکشهایی مانند دالاپون به میزان 4تا 8کیلوگرم در هکتار و امیترول به میزان2.
5کیلوگرم در هکتار و گلیفوزیت به میزان2.
3تا4.
5کیلوگرم در هکتار استفاده کرد.
روش مبارزه در مزارع مختلف متفاوت است __________ هویج وحشی هویج وحشی گیاهی دو ساله از خانواده umbelifera به ارتفاع60 تا120سانتی متر که با بذر تکثیر میابد.
درسال اول حالت روزت داشته، دارای یک ریشه اصلی عمیق است و در سال دوم ساقه گل دهنده و گلها به وجود آمده و ریشه های زیر زمینی محکم و چوبی میشوند.
ساقه های آن افراشته و تو خالی بوده که اغلب منشعب هستند.
برگها به صورت متناوب قرار گرفته، به شکل قطعات بریده بریده باریک متصل به هم در آمده اند.
در حاشیه برگها و رگبرگها، کرکهای کوچکی دیده میشوند.
گلهای ان به رنگ سفید و به صورت چتری در انتهای ساقه گل دهنده آرایش یافته اند.
هویج وحشی دارای میوه های تخم مرغی شکل بوده،ریشه معطر آن بوی هویج میدهد.
این گیاه درمناطق خشک و خاکهای صخره ای و همچنین در باغهای سبزی و صیفی، مزارع گندم و جو و حاشیه جاده ها دیده میشود سوروف(دژگال)علف هرزی یکساله،چهارکربنه که با بذر تکثیر می یابد.
از خانواده Poaceae که یکی از مهمترین از علفهای هرز مزارع برنج در شمال کشور و تمام مناطق برنجکاری جهان است که بیشتر در نواحی معتدل تا معتدل گرم میروید.
سوروف علف هرزی است رطوبت دوست که در مراحل اولیه رشد شباهت زیادی به برنج دارد.
این دو گیاه از روی گوشوارک و زبانک تشخیص داده میشوند.
بدین ترتیب که در محل اتصال برگ به غلاف در برنج دو گوشوارک بالیگول پرزدار و یک زبانک دیده میشود.
در حالی که در سوروف گوشوارک و زبانک وجود ندارد
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 1479 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 46 |
فرمت فایل : پاورپوینت
قسمتی از محتوی پاورپوینت
تعداد اسلاید : 46 صفحه
موضوع سمینار: مدیریت علفهای هرز گندم گندم واهمیت آن کشت آسان منبع غذایی اصلی انسان توانایی تطابق وسازگاری بالا در مناطق مختلف مهمترین محصول کشاورزی ازنظرتولیدوسطح زیرکشت توانایی تولید عملکرد بالا اجزای اصلی برای عملکرد گندم جمعیت گیاهی تعدادپنجه اندازه سنبله تعداد دانه های موجود در سنبلچه وزن بذر عوامل مهم وتاثیر گذار در تولید گندم 1- واریته 2- شرایط اقلیمی 3- خاک 4- نوع ومقدار وزمان مصرف کود 5- تناوب زراعی 6- زمان کاشت 7- حمله آفات وبیماریها وسایر عوامل زنده روی گندم 8- وجود علف های هرز 9- زمان برداشت علف هرز چیست؟
گیاهی است که درمکانی غیر از مکان اصلی خود یا در جای نا خواسته رشد کرده است.
در محصولات رشد می کنند و به آنهاخسارت می نند.
نسبت به علفکشها مقاوم می شوند.
در زیستگاههای تخریب شده مستقر می شوند.
از نظر اقتصادی ارزش چندانی ندارند.
بافعالیتهای انسان درمکانها یا زمانهای خاص دخالت میکنند.
علفهای هرز بسیار مهمVery important weeds یولاف وحشی یولاف وحشی زمستانه خردل وحشی ماستونک Avena fatua Avena ludoviciana Sinapis arvensis Turgenia latifolia علفهای هرز مهم important weeds Acroptilon repens Cirsium arvensise Convolvulus arvensis Galium tricornutum Glycyrrhiza glabra Lolium persicum Lolium rigidum Lolium temulentum Phalaris minor Rapistrum rugosum Vaccaria grandiflora Vernonica persica Vicia villosa تلخه کنگروحشی پیچک صحرایی بی تی راخ شیرین بیان چچم ایرانی چچم گیجدانه خونی واش شلمی جغجغک سیزاب ایرانی ماشک گل خوشه ای خسارتهای علفهای هرز کاهش کیفیت محصول کاهش عملکرد افزایش هزینه تولید (20-25%) افزایش هزینه برداشت روشهای خسارت علفهای هرز رقابت طول دوره رقابت تراکم خسارت علف هرز (زندوهمکاران 1381) اثر تراکم علف هرز بر عملکرد گندم کاهش عملکرد گندم بوسیله ارزن وحشی اثر یولاف وحشی روی کاهش عملکرد گندم چرا کنترل علف هرز؟
علفهای هرز باعث افزایش هزینه وکاهش سود می شوند.
علفهای هرز گیاهانی پر خرج وباعث خسارت به محصول می شوند.
یکی از روشهای کارساز درحفظ پتا نسیل تولید مدیریت صحیح علفهای هرزاست.
با کنترل علفهای هرز: باعث افزایش کیفیت محصول می شوند.
درو را آسان تر می کنند.
تولید و عملکرد محصول را بهبود می بخشند.
انواع روشها برای مدیریت علف هرز رعایت بهداشت زراعی وپیشگیری از علفهای هرز.
روشهای زراعی در جهت تقویت قدرت رقابت محصول در برابر علفهای هرز.
روشهای خاکورزی قبل از کاشت وپس از برداشت در جهت کاهش جمعیت علفهای هرز.
کاربرد علفکشها در جهت کاهش جمعیت علفهای هرز رعایت بهداشت زراعی عدم کاشت بذورمحصولی که مخلوط با بذر علفهای هرز باشند.
اطمینان از عدم آلودگی کودهای حیوانی که به مزرعه داده می شود.
تمیز کردن ماشین آلات قبل از ورود به مزرعه.
حتی المقدور از استفاده آب فاقد آلودگی به بذر علفهای هرز.
جلوگیری از بذر دادن علفهای هرز در اطراف مزرعه و جویی ها.
شخم زدن مزرعه پس از برداشت و یاپاشیدن علفکشهای سیستمیک و کم دوام به منظو
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | zip |
حجم فایل | 252 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 18 |
فرمت فایل : پاورپوینت
قسمتی از محتوی پاورپوینت
تعداد اسلاید : 18 صفحه
عنوان ارائه : یونجه ارائه دهندگان : سارا رجائی – افسانه عباسی مقدم – سمیه شاملی زیر نظر استاد ارجمند : مهندس حیدری بهار 87 مبدا اولیه یونجه ظاهراً ارزش یافتن گیاهان علوفه ای همزمان بااهلی کردن حیوانان وحشی بوده است.
هرچه بشر بیشتر به فراورده های دامی احتیاج پیدا می کرد اهمیت اقتصادی نباتات علوفه ای بارزتر می شد.
تا آنجا که این بخش امروز در زراعت اساسی ترین قسمتها راتشکیل میدهد وشناسائی آن همانطور که گفته شد بااستفاده از حیونانات شروع می شود.
تاریخ کشت یونجه به دوران مادها وهخامنشی ها می رسد.
این علوفه درموقع حمله خشایارشاه ازایران به یونان برده شد واز آنجا به ایتالیا وبالاخره سایر کشورهای اروپایی منتقل گردید.
یونجه در دوره سلسله ماد ها جزو علوفه اسب محسوب می شد بهمین جهت ریشه گیاه شناسی آن Hema media که به معنی مادها می باشد .
یونجه معمولی یا medicago sativy مناطق گرم راترجیح می دهد وکشت آن ازخاکهای مناسب بهترین عملکرد رادارد در صورتی که اززمینهای شنی وهوای سرد محصول مناسبی نمی دهد.
انواع یونجه ایران: 1-یونجه بغدادی: این یونجه مخصوص نواحی گرمسیر است که درنواحی جنوب ایران واستان خوزستان کشت وکار می شود.
2-یونجه همدانی: برتری این نوع به سایر یونجه های ایرانی مقاومت زیاد به زمستان ومناطق سرد است.
دراتفاعات زیاد یعنی بیشتر درحوالی همدان واستان کردستان کشت می شود.
3-یونجه یزدی: این یونجه مخصوص نواحی گرمسیر است که به علت خوبی جنس وزیادی عملکرد مورد توجه است.
این یونجه به خلاف یونجه همدانی که مخصوص نواحی سردسیر ویونجه بغدادی که مخصوص نواحی گرمسیر است یونجه یزدی مخصوص نواحی معتدل است وبدون زمستانهای سخت.
4-یونجه بمی : یونجه بمی برخلاف دورقم فوق (همدانی –یزدی) مانند یونجه بغدادی مخصوص نواحی حاره یا گرم است.
شاخ وبرگ آن زیاد وحد آن حد واسط یزدی وبمی است.
خواص گیاه شناسی یونجه : یونجه گیاهی است چند ساله باریشه مستقیم وعمیق وضخیم که ازآن تعداد زیادی انشعابات یاجانی پدید می آید .
غده های باکتری دریونجه در روی ریشه های ظریف بطور منفرد قرار گرفته وشکل استوانه ای شکل وباریک ونازک دارد .
ساقه یونجه درنزدیک سطح زمین تولید انشعابات زیادی نموده که به مرور زمان چوبی وضخیم شده است وبه یک طوقه تبدیل می گردد.
وبعد ها ازاین محل ساقه های کوتاه منشعب وضخیم تولید می گردند که تبدیل به ساقه های بلند واصلی یونجه می شود.
تعداد ساقه های یونجه بین 5 تا25 عدد می باشد که ازطوقه خارج شده وازهرساقه به ساقه دیگری بعد ازچیدن یارسیدن تولید می گردد.
بعد ازگذشت چند سال از ریشه یونجه طوقه یونجه به صورت توده انبوهی درمی آید که درسطح زمین ویا در زیر خاک دفن می گردد.
ساقه های هوائی که مردم ازمحل طوقه یونجه درآید می گردد ساقه هایی است دارای رنگ سبز پوشیده از کرک های نرم بوده که هرکدام تولید انشعابات کوتاهی درمحور اولیه برگ می نماید.
ارتفاع این ساقه به بیش ازیک متر می رسد.
ساقه های سبز هوائی یونجه دارای مغز زیادی بوده وارزش غذائی آن زیاد وقابل توجه است.
درروی ساقه های یونجه برگهای 3 برگچه ای به صورت متناوب در روی دمبرگ باریک وشیار دار که پوشیده ازکرکهای نرم م