فایل ناب

سیستم همکاری در فروش فایل

فایل ناب

سیستم همکاری در فروش فایل

دانلود تحقیق قاعده غرور 22 ص

دانلود قاعده غرور 22 ص تحقیق قاعده غرور 22 ص مقاله قاعده غرور 22 ص قاعده غرور 22 ص
دسته بندی حقوق
فرمت فایل zip
حجم فایل 24 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 22
دانلود تحقیق قاعده غرور 22 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 22 صفحه


آری در کتاب مستدرک الوسائل از کتاب دعائم الاسلامدر حدیث امام علی‌(ع) آمده است که: «مرد برای‌مهریه به کسی‌رجوع می کند که او را فریب داده است».
همچنین در روایت جمهور از امام علی(ع) چنین آمده است: «مغرور برای مهریه به کسی‌که فریبش داده برمی‌گردد».
قبل از ورود به بحث از قاعده غرور وغرر تحقیق در ماده غرور و غرر و همچنین کلمه « تدلیس» وارتباط آن با غرور مناسب است.
می گوییم: به دلالت کتابهای‌لغوی، معنی‌غرور انخداع و فریب خوردگی است.
از قاموس: غَرَّهُ غَرواً و غَرّاً و غِرَّهً، مغرور وغریر یعنی: او را نیرنگ داد و به باطل تطمیعش کرد او هم نیرنگ را پذیرفت وگول خورد و غافل شد.
در المنجد:‌هرکس خدعه را بپذیرد پس مغرور است.
در مفردات گفته شده: غَرَرتُ فلاناً یعنی‌به او نیزنگ ریختم وبه آنچه می‌خواستم از او رسیدم.
وغِرَّه ناآگاهی‌و غفلتی است که در بیداری‌اتفاق می افتد.
و اصل آن از غُرّ است که در چیزی‌آشکار می‌شود.
و از همین ماده است غِرّه الفَرَس و الغُرور.
هر چیزی‌انسان را فریب دهد من جمله مال و جاه و شهوت و شیطان و .
.
.
گاه آن را به شیطان تفسیر کرده اند چون شیطان خبیث ترین فریب دهندگان است.
و گاه به دنیا تفسیر شده چون گفته شده: دنیا می فریبد وضرر می‌زند ومی گذرد.
و غَرَر خطر است و از غَرّ گرفته شده واز بیع غرر نهی شده است.
در صحاح می‌خوانیم: رجلٌ غَرٌّ و غَریرٌ یعنی بدون تجربه .
.
.
و غِرّه غفلت است و غارّ غافل است.
و أَغَرَّهُ یعنی: او را به غفلت آوردم ( او را با غفلت فریب دادم).
إغتَرَّ بِالشَّیئ یعنی‌با آن چیز فریفتم.
و غرر خطر است و پیامبر خدا(ص)* از بیع غرر نهی‌فرمودند مانند بیع ماهی در آب.
و غُرور چیزی‌از متاع دنیا است که به وسیله آن می‌فریبند.
غَرَّه یغُرّهُ غُروراً یعنی به او خدعه کرد.
از ابن سکّیت نقل شده: غَرور شیطان است و این آیه از همین باب است: « وَ لا یَغُرَّنَّکُم بِاللّهِ الغَرورِ.
غَرور آن است که ظاهری دوست داشتنی و باطنی مکروه و ناپسند دارد.
همچنین غَرور دارویی است که با آن می فریبند.
غَرَّهُ یَغُرُّهُ یعنی او را فریب داد و غُرور یعنی متاع دنیا که با آن می فریبند.
از قاموس: أنا غَریرک منه یعنی: من تورا از آن برحذر می دارم.
و غَرَّرَ بنفسهِ تغریراً یعنی: نفسش را در معرض هلاکت قرار داد.
و غَرَر با حرکت اسم است و اسم غِرّه مکسور می‌باشد.
در نهایه: الغِرَّه غفلت است و اغترار طلب غفلت است.
و در حدیث آمده که پیامبر(ص) از بیع غرر نهی‌فرموده و آن چیزی است که ظاهرش مشتری را می فریبد و باطنش مجهول است.
ازهری‌گفته: بیع غرر آْن است که بدون تعهد و مسئولیت وبدون وثیقه باشد و بیعهایی‌هم که دو طرف معامله به باطن مجهول آن بیعها احا


دانلود تحقیق فیلتر ها 63 ص

دانلود فیلتر ها 63 ص تحقیق فیلتر ها 63 ص مقاله فیلتر ها 63 ص فیلتر ها 63 ص
دسته بندی فنی و حرفه ای
فرمت فایل zip
حجم فایل 471 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 63
دانلود تحقیق فیلتر ها 63  ص

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 63 صفحه

مقدمه عبارت فیلتر معمولاً به دستگاهی، سخت افزاری یا نرم افزاری، اطلاق می شود که برای بازیابی اطلاعات مفید در یک سیگنال نویزی به کار می رود.
نویز یک سیگنال ناخواسته است که اطلاعات موردنظر ما را تحت تأثیر قرار می دهد و در اثر شرایط متفاوتی تولید می شود.
به عنوان مثال سیگنال ممکن است توسط یک سنسور در محیطی نویزی خوانده شود یا شاید سیگنال در طول انتقال در کانال مخابراتی دچار اختلال گردد.
فیلتر به طور کلی سه کاربر دارد: 1-فیلتر کردن: بازیابی سیگنال با دقت خواسته شده در زمان t با توجه به اطلاعات موجود در زمان t 2-یکنواخت ساختن: در این کاربرد اطلاعات مورد نظر با دقت خواسته شده در زمان t وجود ندارد ولی به کمک داده هایی که در زمان های بعد از t بدست می آید، سیگنال مورد نظر بازیابی می شود.
به همین دلیل برای یکنواخت ساختن باید از تأخیر استفاده کرد.
3-پیش بینی: در این مورد هدف بدست آوردن سیگنال در زمان  در آینده ، بوسیله اطلاعات موجود در زمان t می باشد.
فیلترها را می توان به دو دسته تقسیم بندی نمود: -خطی -غیرخطی یک فیلتر را خطی می نامند هرگاه خروجی آن تابعی خطی از ورودی باشد.
در رهیافت آماری برای فیلتر خطی، ما به پارامترهای آماری، مانند میانگین و یا تابع همبستگی، سیگنال و نویز احتیاج داریم.
یک راه کاربردی برای بهبود فیلتر کردن، حداقل نمودن مقدار میانگین مربع خطایی که از کم کردن پاسخ مورد نظر و خروجی فیلتر بدست می آید، می باشد.
برای ورودی های ساکن، راه حل مناسب فیلتر Wiener می باشد.
در این حالت منحنی MSE برحسب پارامترهای قابل تنظیم فیلتر سطح اجرایی خطا نامیده می شود.
نقطه حداقل در این نمودار، ضرایب بهینه را مشخص می کند.
فیلتر Wiener در مواقعی که سیگنال یا نویز غیرساکن می باشند، غیرقابل استفاده است.
در این شرایط فیلتر بهینه متغیر با زمان فرض می شود که از معروف ترین این نمونه می توان به فیلتر Kalman اشاره کرد.
تئوری فیلترهای وفقی مانند Wiener یا Kalman، در حوزه پیوسته همچون گسسته بحث شده اند ولی در عمل بدلیل حضور کامپیوتر و پردازشگرهای دیجیتال در حوزه گسسته کارایی بیشتری دارند.
در فیلترهای وفقی، معمولاً از یک فیلتر دیجیتال به همراه یک الگوریتم وفقی استفاده می شود که ضرایب فیلتر دیجیتال توسط الگوریتم موجود تعیین می شود.
در زیر چند کاربرد فیلترهای وفقی را نام می بریم: 1-در مهندسی پزشکی و دستگاه هایی مانند MRI، EEG و ECG 2-مخابرات دیجیتال 3-حذف اکو در تلفن 4-سیستم رادار 5-سیستم هدایت این پایان نامه مشتمل بر چهار فصل می باشد.
در فصل اول در باره فیلترهای دیجیتال بحث های مختصر و پایه ای شده و خواننده را برای درک مفهوم فیلتر وفقی آماده می سازد.
فصل دوم به دو بخش تقسیم شده است.
در بخش اول ریاضیات مورد نیاز برای فیلتر وفقی آورده شده است و در بخش دوم به معرفی فیلتر وفقی پرداخته شده و در باره انواع الگوریتم های آن بحث شده است.
فصل سوم راجع به قابلیت های نرم افزار تخصصی MATLAB در زمینه فیلترکردن و فیلترهای وفقی می باشد.
و در فصل آخر تعدادی از کاربردهای فیلترهای وفقی را مرور می کنیم.
فصل اول فیلترها 1-1)اصولاً فیلتر به دستگاه یا


دانلود تحقیق فوتودیودهای آوالانژ 22 ص

دانلود فوتودیودهای آوالانژ 22 ص تحقیق فوتودیودهای آوالانژ 22 ص مقاله فوتودیودهای آوالانژ 22 ص فوتودیودهای آوالانژ 22 ص
دسته بندی شیمی
فرمت فایل zip
حجم فایل 20 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 22
دانلود تحقیق فوتودیودهای آوالانژ 22 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 22 صفحه

فوتودیودهای آوالانژ (APDS) APDS سیگنال را در طی فرایند آشکارسازی تقویت می کنند .
آنها از یک اصل مشابه با لوله های «فوتومولتی پلایر» بکار رفته در آشکارسازی تشعشع هسته ای استفاده می کنند .
در لوله فوتومولتی پلایر : 1-یک فوتون واحد که بر روی دستگاه عمل می کند یک الکترون واحد منتشر می نماید .
2-این الکترون از طریق یک میدان الکتریکی شتاب داده می شود تا اینکه به یک ماده هدف برخورد نماید .
3-این برخورد با هدف باعث «فیلتراسیون ضربه ای» می شود که الکترون‌های متعددی را منتشر می نماید .
4-این الکترون ها از طریق میدان شتاب می گیرند و به هدف دیگر می‌خورند .
5-این امر الکترون بیشتری منتشر می کند و فرایند تکرار می شود تا اینکه الکترون ها به یک عنصر جمع آوری کننده برخورد می کند .
لذا ، طی مراحل گوناگون ، یک فوتون به یک جریان از الکترون ها منجر می شود .
APD ها با لوله های فوتومولتی پلایر فرق دارند .
لوله‌های‌فوتومولتی‌‌ پلایر‌ لوله های خلاء با هدف هایی قرار گرفته در طول لوله می باشند .
APD‌ها از همان اصول استفاده می کنند اما تکثیر در داخل خود ماده نیمه هادی صورت می گیرد .
این فرایند در APD ها منجر به یک تقویت داخلی بین 7 تا 100 برابر می شود .
هر دو الکترون و سوراخ ها (حفره ها) اکنون می توانند به فرایند تقویت کمک نمایند .
با این حال ، یک مسئله کوچک وجود دارد .
با نگاه به آشکار می شود که وقتی یک الکترون یک اتم را یونیزه می‌کند یک الکترون اضافی و حفره اضافی تولید می شود .
الکترون به طرف چپ عکس حرکت می کند و حفره به سمت راست می رود .
اگر حفره در اتم یونیزه شود یک الکترون (و یک حفره) آزاد می کند و الکترون به چپ حرکت می کند و دوباره شروع می نماید !‌ اگر سوراخ ها و حفره ها دارای فرصت برابر برای یونیزاسیون باشند می‌توانیم یک بهمن کنترل نشده بدست آوریم که هرگز متوقف نمی شود ! بنابراین وسایل طوری ساخته می شوند که یکی از حاملان بار دارای یک استعداد و آمادگی بیشتری برای یونیزاسیون نسبت به دیگری باشند .
نتیجه فرایند فوق آن است که یک فوتون وارد شونده منفرد بتواند منجر به تولید بین 10 تا 100 و یا چندین جفت حفره - الکترون شود .
موارد مهم درباره دستگاه فوق الذکر آن است که ناحیه تکثیر خیلی کوچک است و جذب داخل لایه n بجای نزدیک به اتصال رخ دهد .
یعنی ، جذب و تکثیر در نواحی جداگانه ای صورت می گیرند .
شکل 103 را ملاحظه کنید .
دو عامل مهم وجود دارد : 1-استحکام میدان الکتریکی مورد نیاز خیلی بالا است() .
در حضور چنین میدان قوی ای ، نقائص در ناحیه تکثیر (مثل عدم انطباق های شبکه ای ، ناخالصی ها و حتی تغییرات در غلظت دو پانت) می توانند تولید نواحی کوچکی از تکثیر کنترل شده موسوم به «میکروپلازماسی» نمایند .
برای کنترل این پدیده ناحیه تکثیر لازم است کوچک باشد .
برای ایمنی این امر، حلقه محافظ فوق الذکر نصب شده است .
در اطراف لبه های ناحیه تکثیر شما می توانید بی نظمی هایی و نقائصی را در ماده ببینید .
بدون حلقه محافظ این موارد بصورت محل هایی برای میکروپلازماس عمل می کنند .
بعلاوه ، برای ایجاد یک میدان الکتریکی با استحکام لازم ما ل


دانلود تحقیق فلوریداسیون نمک

دانلود فلوریداسیون نمک تحقیق فلوریداسیون نمک مقاله فلوریداسیون نمک فلوریداسیون نمک
دسته بندی شیمی
فرمت فایل zip
حجم فایل 47 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 89
دانلود تحقیق فلوریداسیون نمک

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 89 صفحه

تاریخچه فلوریداسیون نمک به بیشتر از نصف قرن برمی گردد، که شامل تلاشهای بسیاری در اروپا و امریکا می باشد.
( جدول 1-1) ارزشمندبودن فلوریداسیون نمک در رابطه با پیشگیری از پوسیدگی از حدود اواسط قرن بیستم مشخص شد.
در دهة 1940 یک پزشک سوئیسی به نام H .
J .
Waspi نمک یددار، را برای بیماران باردار خود تجویز کرد و این کار را جهت پیشگیری از گواتر، و نقایص حاصل از کمبود در نوزادان انجام داد.
(1) وقتی دکتر وسپی درباره مطالعات H.
T.
Dean درباره فلوراید و پوسیدگی دندانی آگاهی پیدا کرد(11-2)، رویای پیشگیری از پوسیدگی در سطح وسیع با استفاده از نمک فلورریده را در ذهن پروراند.
با توجه به وجه تشابه فلوراید و ید بعنوان هالوژن، ترتیبی داد تا کارخانه نمک راین سوئیس، 200 میلی گرم سدیم فلوراید(NaF) معادل 90 میلی گرم فلوراید، در هر کیلوگرم نمک تولیدی اضافه کنند، در حالیکه در آن زمان میزان متوسط مصرف نمک روزانه، 12-10 گرم بود.
در سال 1955 به دنبال پیشنهاد دکتر وپسی ودیگران، کارخانجات نمک سوئیس شروع به تولید نمک حاوی 10 میلی گرم یدید پتاسیم(KI )و 90 میلی گرم فلوراید(F )، در هر کیلوگرم نمودند( جهت مصرف در بخش زوریخ).
در سال 1968 نمک غنی شده در 23 بخش از 25 بخش سوئیس مصرف می شد و در حال حاضر تمامی، 26 بخش سوئیس از نمک فلوریده استفاده می کنند.
بخش باسل، در سال 1962 فلوریداسیون آب را مطرح نمود.
در سال 2004، مجلس مقرر کرد که فلوریداسیون آب با فلوریداسیون نمک جایگزین شود.
به چند دلیل، مثلاً اینکه فلوریده کردن آب در مناطق خارج از باسل نسبت به تولید نمک فلوریده بسیار مشکل و از نظر قانونی حتی غیرممکن بود(13).
به این ترتیب، نمک فلورریده، در پاکت های حداکثر یک کیلوگرمی در دسترس قرار گرفت.
امروزه در سرتاسر سوئیس به فروش می رسد و در سال 2000 مناطق حدود 85% مبادلات نمک محلی را دربرگرفته است.
دومین اتفاق مهم در ماه جون در سال 1965 رخ داد، وقتی که توزیع نمک فلوریده دردو جامه کمبیای به میزان بخشی از یک بررسی آغاز شد تا اثر نمک فلوریده در پیشگیری از پوسیدگی دندان در مقایسه با سیستم فلوریداسیون آب مشخص گردد.
این حرکت توسط تعداد زیادی از مؤسسات بین المللی حمایت شد، مثل سرویس بهداشت عمومی ایالات متحده و دانشگاه انتیوکونیا در کلمبیا.
این پروژه شامل طراحی بسیار خوب آنالیزی بود و دلایل بسیار خوبی را در جهت اثربخشی فلوریداسیون نمک ارائه داد.
در نتیجه این بررسی مشخص شد که فلوریداسیون نمک(200 میلی گرم در فلوریداسیون در یک کیلوگرم نمک) منافعی مشابه فلوریداسیون آب دارد و در هر دو گروه کاهش پوسیدگی دندانی به میزان 60 تا65% دیده شده بود که این نتایج در گروه کنترلی که نه فلوریداسیون نمک و نه فلوریداسیون آب در آن اجرا نشده بود، وجود نداشت.
بین سال های 1966، 1976، Karoly Toch مطالعه ای در جوامع مجارستانی انجام داد که در آنها سه نوع نمک با سه غلظت 200-250 و 30 میلی گرم فلوراید در کیلوگرم نمک استفاده می شد.
سه جامعه ی دیگر به عنوان جوامع کنترل در نظر گرفته شدند.
در جوامعی که نمک فلوریده مصرف شده بود، پوسیدگی دندانی در کودکان6-2 ساله( دندانهای شیری)، 33% کاهش یافته یود ودر کودکان 14-1


دانلود تحقیق فلفل سیاه 8 ص

دانلود فلفل سیاه 8 ص تحقیق فلفل سیاه 8 ص مقاله فلفل سیاه 8 ص فلفل سیاه 8 ص
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل zip
حجم فایل 264 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11
دانلود تحقیق فلفل سیاه 8 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 4558

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 11 صفحه

فلفل سیاه (PIPER NIGRUM): در تیره پیپراسه(PIPERACEAE) قرار دارد و میوه آن بصورت خشک و پودر بعنوان ادویه مصرف دانه ها بصورت خشک و یا ترشی انداخته موجود می باشنـد.
طعـم تـنـد و تـیز فلفل دانه ها عمدتا به خـاطر میگردد.
میوه آن فلفل دانه(PEPPERCORN) نام دارد.
فلفل سفید، سیاه، قرمز و سبز همگی از همین میوه بدست می آیند.
رنگ فلفل عرضه شده به زمان برداشت و شیوه عمل آوردن فلفل دانه بستگی دارد.
میوه نارس فلفل پس از چیده شدن، خشک شدن و تخمیر شدن به فلفل سیاه تبدیل میشود.
فلفل سفید از میوه های کاملا رسیده تهیه میشود.
در تهیه این نوع فلفل پوسته های خارجی دانه پس از خیساندن جدا میشوند.
در تهیه فلفل قرمزاز میوه های رسیده استفاده شده و در ضمن عمل خشک کردن دانه ها بسرعت انجام میگیرد، تا از تخمیر فلفل دانه ها جلوگیری شود.
برای تهیه فلفل سبز دانه های زرد و نارس فلفل برداشت شده و سپس دانه ها را در معرض نمک یا سرکه قرارمی دهند تا از تخمیر شدن آنها جلوگیری شود.
از میان آنها فلفل سفید از همه تند تر و فلفل سبز از همه ملایم تر است.
اما در مقابل فلفل های سیاه و سبز معطر تر از فلفل سفید میباشند.
فلفل دانه سبز عطر گیاهی و فلفل دانه قرمز طعم شیرین و تند دارد.
فلفل حضـور مـاده ای به نـام پـیـپـریـن( تولید کنندگان عمده فلفل دانه در جهان به ترتیب ویتنام، اندونزی، هند، برزیل، مالزی، سریلانکا، تایلند و چین میباشند.
پیپرین (PIPERINE) و سایر روغن های فرار فلفل دانه ها باعث عطسه و همچنین تحریک ترشح شیره معده میگردد.
به همین خاطر مصرف فلفل باعث تقویت اشتها و سیستم هاضمه بدن می شود.
ناگفته نماند که از عصاره پیپرین به عنوان حشره کش نیز استفاده میشود.
فلفل های چیلی(CHILI PEPPERS): میوه درخت کاپسیکوم (CAPSICUM) و از تیره سولاناسه(SOLANASEAE) میباشند.
فلفل های چیلی دارای بیش از 200 گونه هستند.
بطور کلی فلفل های چیلی به انواع شیرین، ملایم، تند و خیلی تند تقسیم بندی میگرند.
1-فلفل های دلمه ای (BELL PEPPERS):  بسته به زمان برداشت به رنگ سبز، زرد، نارنجی، قرمز، سفید، قهوه ای و ارغوانی موجود میباشند.
رنگ سبز نارس و مابقی رسیده میباشند.
فلفل دلمه ای سبز اندکی تلخ مزه است.
در برخی کشورها این نوع فلفل ها بطور کلی پاپریکا (PAPRIKA) نامیده میشوند.
فلفل دلمه ای کاملا رسیده و قرمزرنگ پیمنتو (PIMENTO) نامیده میگردد.
این نوع فلفل ها طعم شیرین و ملایمی دارند.
2-جالاپنو (JALAPENO): PIPERINE) میباشد.
فلفل ها از طریق تبخیر مواد فرار و قرار گرفتن در معرض نور طعم و عطر خود را ازدست میدهند.
به همین خاطر توصیه میگردد جای خرید پودر فلفل، فلفل دانه بخرید و خودتان بوسیله آسیاب فلفل (PEPPER MILLS) آنها را آسیاب کنید.
 طعم آن از ملایم تا تند متغیر است.
یک طعم اسیدی خاصی نیز دارد.
نوع دودی شده آن چیپوتل(CHIPOTLE) نامیده میشود.
آشنایی با چند فلفل دیگر: کـاین(CAYENNE)- تابــاســکو(TABASCO)- ناگا جولوکیا(NAGA JOLOKIA)- هابنارو(HABENARO)- اسـکـاچ بـانـــت(SCOTCH BONNET)- روکوتــو(ROCOTO)- پوبــلانــو(POBLANO) ک